Logo

Abrikos-blommemarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikos-blommemarmelade er en spændende og smagfuld marmelade som går godt ost.

 

125 g tørrede abrikoser
1 dl vand
1 kg modne blommer
400 g sukker
1/2 tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

De skyllede abrikoser udblødes i vandet 3-12 timer, males gennem kødmaskinen sammen med de udstenede blommer og koges sagte under låg ca. 30 min.

 

Sukkeret drysses i.

 

Marmeladen koges under omrøring 5-10 min., skummes og tilsættes Atamon.

Den hældes i Atamonskyllede glas og lukkes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberkage med kokos - varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os