Logo

Abrikos-hybenmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 -abrikosmarmelade er en god og meget samgsfuld marmelade som er god morgenmads bordet.

 

 

500 g tørrede abrikoser
1 kg hybenfrugter
1 liter kogende vand
500 g sukker
1 tsk Vanila
1 tsk Atamonpulver eller 2 tsk flydende Atamon

Abrikoserne skylles og klippes i strimler eller males gennem kødmaskinen.
Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne, der kommes i det kogende vand og koges under låg 15 min.
Frugterne sies fra og kan presses gennem dørslaget, så hybenkødet går igennem, men kernerne holdes tilbage.
Abrikoserne dækkes med hybensaft og puré og udblødes her i 3-12 timer.
Frugten koges mør 10-20 min. sukkeret drysses i og koges med 5-10 min.
Vanila og Atamon tilsættes.
Marmeladen fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VaniljeparfaitTil denne opskrift på "støbt" is - professionelt kaldet parfait - skal du blot bruge en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os