Logo

Agurkesalat - Idas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skær tynde skiver af en hel agurk på et rivejern eller med kniv.
Kom skiverne i en skål, drys med 2 spsk groft salt og bland godt.
Lad det hvile i 1/2 time.
Dette gør, at saften fra agurken udvindes.
Knug skiverne let og hæld eddikelage over.

Eddikelage:
1 l lagereddike
1/2 l vand
1/2 kg sukker
1 spsk syltekrydderi (OBS! den skal være uden chili)
1 helt pillet løg
2 laurbærblade
1 spsk flydende Maggi-krydderi

1 spsk hele sorte peberkorn
1 bundt dild

Bring eddike og vand i kog.
Tilsæt sukker dernæst resten af ingredienserne.
Lad lagen koge i ca. 1/2 time under låg.
Denne lage bruges blandt andet også til agurkesalat og syltede rødbeder.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kræmmerhuse med flødeskum og hjemmelavet syltetøjDenne gammeldags sommer-dessert kan fyldes med hjemmelavet syltetøj eller sæsonens friske...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os