Logo

Agurkesalat med dild, syltet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 salatagurker
2 dildskærme

Eddikelage:
5 dl lagereddike
125 gr sukker (1 1/2 dl)
1 tsk salt
saft af 1 citron
10 hvide peberkorn
1 dildskærm
konserveringsmiddel/Atamon

Skyl agurkerne i koldt vand og tør dem.
Skær dem i tynde skiver.
Pres noget af væden fra i et rent viskestykke og læg agurkeskiverne lagvis med de skyllede dildskærme i et rent sylteglas.
Kog ingredienserne til lagen i 5 min.
Tilsæt konserveringsmiddel som anvist på emballagen.
Afkøl lagen og hæld den over agurkeskiverne.
Læg let pres over, så agurkerne holdes under lagen.

Tips: Stil glasset køligt og vent 3-4 dage med at spise af dem. Agurkesalaten egner sig som tilbehør til stegte kødretter. Holdbarhed i køleskab ca 6 mdr.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mosters abrikosdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os