Logo

Agurkesandwich 10 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer:
1 stor agurk (350 g)
100 g fromage blanc
8 skiver godt surbrød (280 g)
salt og peber
 
1 person:
1/4 stor agurk (85 g)
25 g fromage blanc
2 skiver godt surbrød (70 g)
salt og peber
 
Rør fromage blanc med salt og peber og smør/plantemargarine den på brødet.
Vask agurken og skær den i tynde skiver.
For­del agurkeskiverne på de fire stykker (det ene stykke) brød, kværn lidt frisk salt og peber på og læg de ahdre stykker (det andet stykke) brød ovenpå.
 
Tips: Lidt friskhakket mynte i fromage blanc'en er også lækkert.
I øvrigt: Fromage blanc, fromage frais og kvark er blot forskellige udtryk for det samme - et magert, syrnet mælkeprodukt, som tilhører kategorien frisk ost.
 
Energi pr. portion: 877 kj/210 kcal  Protein: 16,5% Fedt: 10,2% Kulhydrat: 73,3%
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ferskenis med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os