Logo

Alliancemarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg ribbede ribs
1/2 kg udstenede kirsebær
1/4 kg solbær
1/2 dl citronsaft
8-9 dl sukker
1/2 kg hindbær
1 brev marmeladepulver

Bland skyllede, ribbede ribs, udstenede kirsebær og solbær med citronsaft og varm bærrene langsomt op under låg.
Fjern låget, rør rundt i bærrene, så de nederste kommer øverst.
Tilsæt sukkeret (på nær 2 spsk) og kog marmeladen 10 min. Tilsæt hindbær og kog det 5 min.
Bland sukker med marmeladepulver og drys blandingen i lidt efter lidt under konstant omrøring. Kog marmeladen 2 min. Skum og hæld den på rengjorte glas. Tilbind straks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnøddeis med appelsinsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os