Logo

Alliancemarmelade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g blommer
2 ferskener
100 g abrikoser
500 g sukker
evt. konserveringsmiddel
 
Stenene tages ud og samtlige frugter skoldes og flåes.
Stenene knuses, og nogle af kernerne blandes med frugtkødet og koges med sukkeret i en tykbundet gryde i ca. 1/2 time.
Der røres i gryden, og man kan evt. passere massen igennem en sigte, om der er for store stykker kerne i.
Konserveringsmidlet kan evt. tilsættes, jf. anvisning på pakken og
marmeladen opbevares i skoldede Atamonskyllede glas på et køligt, mørkt og tørt sted.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ferskner bagt med fyldHvis man vil lave denne ret med bagte fyldte ferskener med danske blåbær er i sommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os