Logo

Amerikansk juleslik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør  
1 1/2 dl kaffefløde  
1 knivspids salt  
1 1/2 dl sirup  
300 g sukker  
125 g overtrækschokolade  
200 g hakkede nøddekerner eller tilsvarende hasselnøddeflager 
 
Smørret smeltes og heri hældes fløde, salt, sirup og sukker.
Dette koges op og skal småkoge til kugleprøven, dvs. man hælder 1 tsk af
sukkermassen ned i en kop med koldt vand og kan man straks trille
sukkermassen til en kugle, er massen kogt tilpas.
Så tilsættes chokoladen og lad denne koge med i nogle minutter, inden de
hakkede nødder eller flager blandes i.
Alt blandes, hældes op på en smurt plade, afsvaler lidt og skæres i
firkanter. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommer, bagt, med sabayonneSpændende dessert med blommer, der bages med blandt andet rødvin, kanel og stjerneanis....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!