Logo

Amerikanske pandekager - lav fedt % - sukkerfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl hvedemel
7 dl skummetmælk
1 stor tsk bagepulver
1/2 knivspids kardemomme
1 tsk salt
2 æg (her kan man nøjes med hviden)
Flydende SØD
et par dråber vaniljeessens
evt. 1 tsk olie (Hvis ikke man har en god teflon pande)
 
Hæld alle ingredienser i en skål og pisk dem sammen, til dejen er lidt tyndere i konsistensen end yougurt.
Hæld derefter en klat på panden svarende til en underkop.
(fungerer bedst hvis pandekagen ikke når helt ud til kanten, da den så hæver bedre, og bliver rigtig amerikansk) vend den, når oversiden ikke længere er flydende.
Tips: Denne opskrift er god til folk der følger Vægtkonsulenternes madplan, da pandekagerne kan tælles som hvedemel, mælk og æg ration.
Er også god til diabetikere eller andre sundhedsfreaks.
Afhængig af mængden af SØD der kommes i dejen, behøves der hverken sukker eller syltetøj på den færdige pandekage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VandmelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os