Logo

Ananasmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg ananaskød
Saften af 1/2 citron
500 g sukker
1 1/2 tsk rød melatin

Frugtkødet blendes eller males gennem kødmaskinen.
Koges under låg 10 min. Sukker og citronsaft tilsættes, og marmeladen koges igen 10 min. Melatinen blandes med 2 spsk sukker og drysses under omrøring i marmeladen og koges med 2 min. Kommes i Atamonskyllede glas og lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Coupe Citrus a la DanoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os