Logo

Ananassyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g frisk ananas, hakket
1/5 dl citronsaft
250 g sukker
50 g mandler smuttes og snittes
1 tsk geleringspulver

Bland alt, undtagen mandler og geleringspulver, kog i mikroovn i intervaller, afbrudt af omrøring, ved ca. 600 W i alt 15 minutter.
Rør mandler i.
Bland geleringspulver med 1 spsk sukker, drys det over syltetøjet, og kog videre i 3 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os