Logo

Ananastærte - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/4 dl fuldkornshvedemel
1 tsk bagepulver
2 æg
1/2 dl smør
1 lille ananas
1/2 dl råsukker
1 dl kvark

Ananasfrugten skrælles og skæres i småstykker. Smør og sukker røres blødt. Derefter røres de sammenpiskede æg, samt hvedemel og bagepulver i. Halvdelen af ananasstykkerne vendes forsigtigt i. Dejen hældes i en smurt springform og bages i 30 miutter. Tærten afkøles i en halv time og vendes derefter ud. Kvarken piske blød og blandes med resten af ananasstykkerne. Når tærten er kold skæres den vandret igennem og kvarkblandingen bredes ud på den ene halvdel. Den anden halvdel anbringes ovenpå.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Babaco-kompotBabaco-kompot kan serveres med kokos eller ingefæris eller i surmælksprodukter til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os