Logo

And i rød karry med auberginer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Karry:
1 tsk spidskommen
1 tsk korianderfrø
6-10 små røde chilier
1 tsk salt
1/2 tsk revet citron eller limeskal
2 stængler citrongræs
1/2 løg
2 fed hvidløg
1/2 spsk rejepasta
 
Fyld:
2 andebryster
halvdelen af ovennævnte portion rød karry
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk hakket citrongræs
1 løg i strimler
salt, peber
evt. lidt sukker
1 dåse kokosmælk
2 spsk tomatpure
1 dl babyauberginer eller ærter
       
Karry:
Rist spidskommen og koriander på en tør pande og mal det til pulver i
kaffemølle eller morter.
Mos de evt. udkernede chilier sammen med salt, citronskal, pillet
citrongræs, løg og til sidst det stødte pulver fra før.
En stavblender er velegnet til formålet.
Man kan evt. tilsætte 1-2 spsk jordnøddeolie for at lette processen.
Fyld:
Skær andebrysterne i smalle stykker med fedtsiden bevaret.
Kom dem i en wok og lad fedtet smelte af.
Det tager 5 minutter.
Tag kødet op.
Rist så karryen, hvidløg, citrongræs og løg heri.
Kom kødet tilbage i wokken.
Kom kokosmælk og tomatpure i.
Lad det småkoge i 15 minutter, tilsæt så babyauberginerne og lad dem
koge møre 1-4 minutter.
Serveres pyntet med basilikum eller koriander.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid mocca iskage med hindbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os