Logo

Andalusiske gazpacho

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Udblød et par skiver daggammelt brød i vand.
Tag et kilo velsmagende, røde tomater, flå skindet af og fjern kernerne.
Fjern kernerne fra en grøn peberfrugt og skær dem i mindre stykker.
Skræl en grøn salatagurk og fjern kernerne.
Kør det udblødte brød, tomatkød, grøn peber­frugt, agurk, 3-4 fed hvidløg og evt. et almin­deligt løg på foodprocessoren.
Tilsæt godt 1 dl god olivenolie og smag til med salt, peber og 2-3 spsk god sherry vinagre.
Lad suppen trække på køl nogle timer, evt. til næste dag inden servering.
Kan serveres med et par isterninger i skålen og med et tilbehør af hakket, grøn peber­frugt, brødcroutoner, hakket agurk, evt. hak­ket løg og evt. hakkede hårdkogte æg.
Er suppen for tykflydende, kan den fortyndes med extra vand.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Culotte og grøn kartoffelsalat + Marcipan muffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os