Logo

Andebryst med gåseleverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 skive rugbrød med smør
Salatblad
4-6 skiver stegt andebryst
1 stor skive gåseleverpostej (Jensens fra dåse)
1 strimmel sky
Karse
 
Læg salatbladet på det smurte brød og anret andebrystskiverne herpå.

Læg gåseleverpostejen over og pynt med sky og karse.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær i Champagne sabayonne og jordbær-rabarber sorbet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
49312-02-2013 16:25:34 Niels Schmidt
Hvor kan man købe Jensens gåseleverpostej ?har forsøgt mange steder uden held. Jeg bor i Horsens. Hilsen Niels Schmidt

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os