Logo

Andelår med plantain, pinjekerner og mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lad denne fyldige ret ledsage af cous cous eller ris samt af en salat af grove blade, dyppet med lidt olivenolie og saft af citrusfrugter. Plantain bananerne bør hverken være for modne eller for grønne og hårde, lidt midt imellem er bedst til denne ret.
 
4 andelår
3 plantain bananer
80 g pinjekerner
1 potte mynte
½ bdt persille
2 dl hvidvin
3 dl æblejuice
1 spsk sherry vinaigre
½ spsk majshvedemel
Reven muskatnød
Salt, hvid peber
 
Steg andelårene ved 180º i et ovnfast fad med en anelse vand i ca. 40 minutter.
Skær bananerne i grove skiver. Hak persille og mynte.
Kom væde, krydderier, pinjekerner og banan i fadet med andelårene og lad det hele stege videre i yderligere 20 minut­ter.
Dryp andelårene af og til.
Hæld væden i en gryde og vn saucen en anelse med majs­hvedemel rørt ud i vand.
Smag saucen til og tilsæt hakket persille og mynte.
Hæld saucen over andelårene og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her