Logo

Andesteg - smørrebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Den hele friske and renses indeni for overskydende fedt og indvolde, skylles godt og tørres.
Læg anden på en rist med bradepande under, så fedtet kan løbe fra.
Drys let med salt, og steg anden i en 200°C forvarmet ovn i ca. 1 1/2 time.
For at se om anden er færdig, så stik let i andelåret eller brystet med en stegegaffel. Hvis saften er gennemsigtig, er anden færdig.
Husk, at en and altid skal være gennemstegt.
Man kan evt. købe et andebryst og stege det på panden.
Rids andeskindet og drys det med salt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roly-Poly buddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os