Logo

Ansjoser med hakket æg og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 skive rugbrød med smør
4 rensede ansjosfileter med frakke (skind)
1/2 hakket hårdkogt æg
1/2 spsk kapers
1 tsk hakket purløg

De rensede ansjosfiletter glattes ud og lægges på skrå på hvert hjørne af rugbrødet. Æg og kapers hakkes sammen og lægges i midten som en bræmme.
Pyntes med det fintskårne purløg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os