Logo

Ansjosfuglerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 skiver rugbrød med smør
4 rensede ansjosfileter med frakke (skind)
3 skiver syltede rødbeder
1/2 finthakket løg
1 æggeblomme i plastikskal
1 tsk finthakket persille

Rugbrødets hjørner skæres af, så det næsten bliver rundt.
2 ansjoser bredes ud og lægges på brødet.
De 2 resterende ansjoser formes som en ring, hvori æggeblommen sættes.
Løget lægges i en ring rundt om ansjos og æggeblomme.
Rødbedeskiverne skæres i strimler og lægges på kryds som vist på billedet.
Der pyntes med persillen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberis med høvlet nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os