Logo

Appelsin- og grapefrugtmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

1 grapefrugt

1 citron

5 tyndskallede appelsiner

1 liter kogende vand

1 3/4 kg sukker

2 tsk citronsyre

1 spsk melis

 

Frugten vaskes og deles i kvarte og skæres i papirstynde skiver.

Kernerne tages fra og pakkes i en lille gazepose og kommes med i gryden.

Frugten overhæl­des med kogende vand og trækker under låg til næste dag.

Så koges den ca. 40 min og sukkeret tilsættes, og marmeladen koger yderligere 40 min under låg.

Så kan du tage en spsk marmelade og komme på en tallerken for at se, om den stivner, og gør den det, er den færdig.

Po­sen med kerner tages op, og citronsyren røres med sukkeret og kommes i.

Marme­laden kommes på glas og behøver ikke konserveringsmiddel.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbærsirup med citronDenne nemme og lækre sirup med blåbær og citron kan for eksempel bruges i desserten, som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os