Logo

Appelsin-blommemarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg appelsiner
1 dl kogt, koldt vand
1 kg lyse, modne blommer
1 kg sukker
3 tsk Rød Melatin

Appelsinerne vaskes, snittes på langs i tynde både. Blomst og urenheder i skallen skæres bort. Appelsinbådene snittes på et fad i papirtynde trekanter. Kernerne fjernes efterhånden. Appelsinstykkerne, saften på fadet, og vandet kommes i en gryde. De skyllede, udstenede blommer tilsættes, og frugten koges sagte mør under låg 45 min. Det meste af sukkeret tilsættes og koges med 10 min. Melatin og resten af sukkeret blandes godt og drysses fint ud over den kogende marmelade under omrøring. Kogetid: 2 min. Marmeladen hældes op og glassene lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Limetærte med hindbær i Piment d'Espellette-sirup ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os