Logo

Appelsin og daddelsalat - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne sunde frugt dessert kræver ikke meget tid at lave, og den kan laves i forvejen.
4-6 portioner
 
5 store appelsiner
100 g hakkede dadler
Lidt mørk farin (hvis appelsinerne ikke er søde)
 
Skræl appelsinerne og fjern det hvide.
Pil dem fra hinanden og læg stykkerne i en skål.
Tilsæt de hakkede dadler til appelsinerne sammen med lidt melis, hvis det er nødvendigt, og rør rundt.
Lad desserten hvile i mindst en time før servering, så dadlerne bliver bløde og har opsuget appelsinsaften.
 
130-85 kcal; 3-2 g protein; 0 g fedt; 30-20 g kulhydrat; 5-3 g fibre; 15-10 mg natrium; 129-86 mg kalcium


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørdejsskal med brombær og isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os