Logo

Appelsinkage - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Diabetiker:

50 g sukker og sødemiddel svarende til 75 g sukker fx. 2 tsk SØD Strø
(ellers 125 g sukker)
2 æg
1 dl appelsinsaft eller juice
1 tsk reven appelsinskal
175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
90 g smeltet afkølet margarine eller kold flydende margarine.
 

Æg piskes med sukker og sødemiddel, til det er hvidt og skummende.
Appelsinsaft, appelsinskal og hvedemel + bagepulver røres i.
Til sidst røres margarinen i.
Dejen hældes i en springform og bages på 2. nederste rille ved 200°C i ca. 30 min.


Tips: Der kan evt. tilsættes 50 g hakket, mørk chokolade, hvis ikke det er til diabetikere.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fersken a la CarolinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os