Logo

Appelsinkage Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 æg
175 g sukker
2 spsk appelsinsaft
150 g margarine
reven skal af 1/2 appelsin
50 g chokolade
150 g pre-mix
75 g rismel
1 tsk bagepulver

Kom dejen i en springform og bag 50 min. ved 175°C.

Afkøl og overtræk med appelsinglasur og reven skal samt hakkede nødder.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!