Logo

Appelsinmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Marmeladen med den skarpe smag, der ikke overgås af nogen anden.

1,5 kg skyllede appelsiner
2 skyllede citroner
2 3/4 kg sukker

Kog appelsiner, citroner i 3 l vand i 3 timer.
Skær de nu meget bløde appelsiner i kvarte og skrab kød og kerner ud og kom det i en kasserolle.
Tilsæt 2 store skefulde af kogevandet og kog i 10 minutter.
Skær appelsinskallerne i strimler og kom dem tilbage i kogevandet.
Kom et rent bomuldsklæde i en si og si den afkølede masse. Pres først med en træslev og saml derpå klædet og pres AL væden ud. Hæld det ned til appelsinskallerne og lad det hvile tildækket natten over.
Dagen efter opvarmes blandingen og sukkeret tilsættes.
Rør grundigt. Blandingen må ikke koge før sukkeret er helt opløst.
Nu skal marmeladen koge i 3-4 timer til den er helt mørk.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ingefær Panna Cotta med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os