Logo

Appelsinmarmelade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brug appelsiner uden sten. Det er de bedste.

1 kg grundigt rengjorte appelsiner
1 kg sukker
1 spsk flydende Atamon

De rengjorte, hele appelsiner hakkes fint. Det gøres nemmest i en foodprocessor. De koges langsomt med sukkeret til massen er tyk og klar. Atamon blandes i og marmeladen fyldes i rene, skoldede glas.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• God jordbær sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os