Logo

Appelsinsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g sukker (ca. 1,25 dl)
1/2 dl vand
1/2 vaniljestang
1 dl friskpresset appelsinsaft

 
Kom sukker og vand i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme, uden omrøring og under låg, i ca. 25 min. eller til det bliver svagt gyldent.
Flæk den halve vaniljestang og rør den i sammen med appelsinsaften.
Lad blandingen koge, stadig ved svag varme, uden omrøring og under låg i ca. 20 min. Fjern vaniljestangen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Autumn Spring, det lokale hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os