Logo

Appelsinsyltede squash med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(ca. 2 liter)

 

1 kg squash
500 g sukker
Tynde strimler skal af 1 usprøjtet appelsin
7 1/2 dl eddike
1/2 flækket stang vanilje
1 hel stang kanel
1/2 tsk hele nilleker
1 dl appelsinsaft
1 1/2 tsk flydende Atamon
 
Squashene skæres i skiver.
Sukker, eddike, appelsinskal, vaniljestang, kanel og nelliker bringes i kog i en gryde. Squashskiveme kommes i og glves et opkog.
Appelsinsaft og Atamon tilsættes.
Det fyldes på Atamon-skyllede glas, der straks lukkes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Makronis med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os