Logo

Appelsinsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg appelsiner
1 citron
5 dl vand
500 g sukker
2 tsk geleringspulver
2 tsk sukker

Appelsiner og citroner vaskes og skrælles med kartoffelskræller.
Skrællens kæres i fine strimler (evt. på food-processor).
Strimlerne koges i vandet i 15 min.
De hvide hinder fjernes fra frugtkødet, som skæres i småstykker. Kommes i gryden med strimlerne. Koges under låg i ca. 1/2 time.
Sukkeret tilsættes og alt koger videre 25 - 30 minutter uden låg.
Geleringspulver og sukker blandes og drysses i under omrøring.
Koger ca. 2 min.
Fyldes på glas.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hasselnøddepandekager med portvinssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os