Logo

Asiatisk kyllingsandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 kyllingefileter
1/2 dl teriyakisauce
1/2 tsk sambal oelek (knust chili)
2 tsk mørk sesamolie
4 frokostbaguette
Mayonnaise
Salat 
Frisk mynte eller koriander

Agurk og radiser i skiver
 

Marinér kyllingefileterne i en blanding af teriyakisause, sambal oelek og
sesamolie i mindst 30 min. i køleskabet. Kassér marinaden, og steg
kyllingefileterne ca. 5 min. på hver side ved middelvarme.
Lun brødene, flæk dem, smør dem med mayonnaise, og fyld dem med plukket salt, friske krydderurter, agurk, radiser og kylling i tynde skiver.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fordrukne blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os