Logo

Asiatisk struds med Ramennudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 strudsesteaks
1 pk. tempuradej (kan købes i asiatiske butikker)
4 portioner ramennudler
50 g syltet chevre
50 g yoghurt naturel
1-2 papaya (skrællet og skåret i tern)

Marinade:
1 dl vindruekerneolie
1 spsk sojasauce
1 tsk wasabipulver
2 spsk sesamolie
1 spsk mørke sesamfrø
4 dl sojaolie til stegning

Strudsesteaksene prikkes med en gaffel og lægges i marinaden i 2-4 timer i køleskab.
Derefter vendes de i tempuradejen og steges i varm sojaolie, til de er smuk gyldne på alle sider.
Tag dem op af olie og lad dem hvile et varmt sted mens du laver resten.
Nudler koges i rigeligt vand, dryppes af og holdes varme.
Chevre, yoghurt og papaya blandes og varmes i en gryde.
Pas på det ikke brænder på.
Fordel saucen på 4 varme tallerkener, læg nudlerne ovenpå, skær strudsesteaksene i 3-4 pæne skiver og stil dem rundt om nudlerne, dryp med lidt af marinaden og servér.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lime- og rød aalborgfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os