Logo

Asiatisk wok med rejer og frugtsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl ris
9 dl vand
1 cm frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 rød chilipeber
1 spsk olie
3-4 gulerødder
1 squash
1 løg
150 g rejer
1/2-1 dl kinesisk soya
salt
peber

Frugtsalat:
1 banan
1 appelsin
1 æble
100 g rosiner

Tilbehør:
brød
mango chutney

Risene bringes i kog i vandet tilsat 1 tsk salt. Koger i 8 min Det overskydende vand hældes fra. Risene står yderligere 8 min.

Ingefær og hvidløg hakkes fint, og chilien skæres i tynde skiver, som alt sammen svitses i olien. Gulerødderne skæres i tændstiktynde strimler, squash i halve skiver og løg i tynde både. Det tilsættes og svitses hurtigt med. Rejer og soya tilsættes. Det hele koger i 2 min. Risene blandes i og svitses hurtigt med. Smag til med salt og peber.

Frugtsalat:
Frugterne skæres i fine terninger og blandes med rosiner. Wokretten serveres rygende varm med brød, mango churtney og frugtsalat.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Passionsmousse lagt sammen med sprøde bundeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os