Logo

Asiestrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(ca. 2 liter)

2 asier, ca. 1 3/4 kg,
2 store løg,
1 liter kogende vand.

Eddikelage:
1 liter eddike,
650 g farin eller sukker
1/2 spsk Melatin syltekrydderier,
2 tsk flydende Atamon.

Asierne vaskes, skrælles og flækkes. Kernerne skrabes ud. Løgene skoldes og pilles. Asier og løg dækkes med kogende vand og står til vandet er koldt. Vandet sies fra. Asieme skæres i tynde strimler, løgene i tynde ringe og lægges i Atamon-skyllede glas. Eddike, sukker og krydderier koges i 5 min. Atamon tilsættes. Lagen hældes over asierne og dækkes med et viskestykke. Glassene lukkes til dagen efter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydrede blommer med mascarponeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os