Logo

Aspargestærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 plader optøet butterdej
1 dåse asparges
3 æg
1 dl cremefraiche
hvid peber

De to plader butterdej rulles ud og lægges i en smurt tærteform.

Forbages ca. 15 min. ved 200°C.
Æg, cremefraiche og lidt af aspargesvandet piskes sammen.
Tilsæt asparges og krydr med hvid peber.
Hæld blandingen på den forbagt tærtebund.
Den sidste butterdejsplade udrulles og skæres i strimler, der lægges på i et pænt gittermønster.
Pensles med æg og bager videre i 30 min. ved 200°C.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjydsk brødtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!