Logo

Aubergine boller med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 1 portion

1 kg auberginer
4 skiver brød
80 g revet parmesan
200 g tun i olie
2 æg
1 håndfuld friske basilikumblade
rasp
olie til stegning
salt

Skær stilken af auberginerne. Bag dem i ovnen ved 150ºc i . Opblød brødet i vand. Pil skallen af auberginerne, hak dem med en kniv på et skærebræt, kom dem i en skål og rør osten i. Vrid brødet fri for vand, og rør det i auberginerne. Hæld olien fra tunen, og mos tunen i en tallerken, hak basilikum, og bland den i tunen. Tun og auberginer blandes, og der tilsættes salt. Del æggene, og rør æggeblommerne i grønsagsfarsen. Pisk æggehviderne let med lidt vand. Lav små boller på størrelse af valnødder af grønsagsfarsen, dyp dem i æggehviden, og rul dem i raspen. Steg bollerne i hed olie, til de er brune og sprøde. Læg dem på fedtsugende papir, og server dem varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vilde FrugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!