Logo

Auberginegryde i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 auberginer
500 g tomater evt. dåsetomater
125 g champignon
selleriblade
2 løg
1 grøn peber
2 fed hvidløg
1 knsp. timian
1 tsk oregano.
1 tsk basilikum
2 dl olie
persille salt
       
Skær auberginerne i småstykker.
Flå tomaterne eller brug dåsetomater og skør dem i fire dele.
De rensede champignon skæres i skiver på æggedeleren.
Frøstol og kærner fra den grønne peber, der skæres i strimler.
Bland det hele i en skål med nogle fintklippede selleriblade og
krydderierne, før det kommes i den gennemfugtede stegeso.
Kom olien ved og så meget vand, at det næsten står op om grønsagerne.
Retten skal mørne 1-1 1/2 time ved 170ºC.
Spis spaghetti til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbær CrumbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os