Logo

Avocado og mozzerella pålæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 Avocado
1/2 citron
Hvid peber og salt
6 friske basilikumblade
1 tomat
 
Mos avocadoen og klem noget af citronsaften i.
Tilsæt lidt peber og salt (mest salt), og finthakket basilikumblade.
Bland det hele sammen og smag til.
Kom blandingen på et stykke rugbrød, med nogle skiver mozzerella og tomat.

 

Mozzerellaen er en lille hvid rund ost, som ligger i en lille plastikpose.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indiansk majsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os