Logo

Avocadosuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-6portion

2 store avocadoer
3 dl cremefraiche 38%
1 ltr hønsebouillon
3 spsk tør sherry
salt

Avocadoerne skæres over på langs, og stenen fjernes. Frugtkødet tages ud med en ske og kommes over i en blender eller foodprocessor. Halvdelen af creme fraichen hældes ved, og maskinen kører, til blandingen er jævn. Derefter tilsættes halvdelen af den resterende cremefraiche, og maskinen kører et øjeblik, så det hele lige bliver blandet sammen. Hønsebouillonen hældes i en jævnt stor gryde og bringes langsomt i kog. Gryden tages af ilden, og avocadopuréen hældes langsomt i under kraftig piskning. Sherryen tilsættes, suppen opvarmes langsomt, men må ikke komme i kog. Suppen hældes i en opvarmet terrin. Serveres varm eller kold. Den sidste cremefraiche bruges til en dekorativ marmorering af overfladen (rør med en strikkepind). Drysses med koriander.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os