Logo

Azuki-bønner og gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl Azuki-bønner, lagt i blød i 8 timer
15 cm. kombu
4 mellemstore gulerødder
1/4 tsk havsalt
1 l. vand

Skær gulerødderne i kegleformer. Klip kombu'en i strimler på 1 cm. og læg dem i bunden af en tykbundet gryde.
Oven på lægges gulerødderne og bønnerne.
Dæk gulerødderne med vand og lad det hele småkoge uden låg i 15 min.
Dæk til med et låg og kog i 1 time.
Smag til med saltet og lad det simre i yderligere 15 min., eller til al væsken er fordampet.
Denne ret serveres til ris eller andre kornprodukter, evt. med en salat.

Variation: brug andre bønner eller faste grøntsager, f. eks. brune bønner, og hokkaido-græskar ell. lign. Smag til med tamari eller miso i stedet for salt.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbær is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os