Logo

Bærpirog - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bærtærte - Bærpirog


Bund:
2 æg
50 g rugmel
50 g hvedemel
160 g kvark
1½-2 tsk bagepulver
½ dl Hermesetas Dryslet
2 tsk olie til formen

Fyld:
350 g bær eller 150 g bær og 2 æbler
1½ dl Hermesetas Dryslet
1 tsk kanel hvis du anvender æbler

Top:
2 blade husblas
½ dl appelsin eller druejuice

Bland alle ingredienserne til bunden sammen og tryk dejen ned i en pieform, delvis også op langs kanten.

Hæld bær eller bær/æbler, der er skivet eller revet i, og til sidst Hermesetas Dryslet.

Bages ved 200°C i ca. 45 min. Lad kagen køle helt af.

Opblød husblassen i koldt vand og smelt den i varm juice.

Hæld det forsigtigt over bærrene og lad det stå i nogle timer.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrødpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os