Logo

Blåbærsyltetøj med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en lækker marmelade med blåbær og hindbær. Brug blandt andet syltetøjet som tilbehør til pandekager eller klatkager, eller som fyld i tærter og roulader.

1 kg blåbær

500 g hindbær

300 g sukker

1 glas honning (450 g)


Kom honning og sukker i en gryde og lad det blive flydende.

Tilsæt hindbærrene og dernæst blåbærrene, rør i gryden og småkog marmeladen ca. 20 min.

Tilsæt konserveringsmiddel, og kom marmela­den på glas.

Marmeladen er god at ser­vere i pandekager, klatkager eller som fyld i tærter og roulader.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Babka fra PolenBabka er dessert, der opridenligt stammer fra Polen. Retten er en mellemting mellem kage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os