Logo

Blomme-pære-marmelade med fennikelfrø og sambuca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du vil prøve en spændende og anderledes marmelade til morgenbrødet og lignende så er den marmelade med blomme, pære og sambuca måske noget for dig. Marmeladen er dejlig let at lave.

 

 

500 g blommer
300 g pærer
1/2-1 dl vand
400 g sukker
5 anisstjerner
2 tsk fennikelfrø
1-2 tsk geleringsmiddel
1/2 dl sambuca
Atamon eller spiritus til skylning af glas

*
 
Skær blommer og pærer i både, og fjern både sten og kernehus.
Kom alle ingredienser, på nær sambuca og geleringsmiddel i en gryde, og lad det koge ved svag varme i ca. 20 minutter.
Bland geleringsmiddel med 2 tsk sukker, drys det i marmeladen under
omrøring, og lad det koge med i 2 minutter.
Fjern gryden fra blusset, og rør sambucaen i.
Hæld marmeladen på skoldede glas, skyllet med Atamon eller spiritus og luk dem til med det samme.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med hytteostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
32127-10-2011 13:44:45 Charles
Dejligt syltetøj! Bruger dog næsten intet vand, men en del mere melatin end beskrevet. Desuden bruger jeg hårde pærer (i tynde skiver) og lade rdem kun koge med 5 min så der er masser af bid i.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os