Logo

Blommemarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blommemarmelade er let at lave og hurtigt. Perfekt i sommer/efterårsperioden hvor det er sæson for danske blommer. Brug for eksempel marmelade på nybagte boller eller på morgenbrødet.



2 kg blommer, evt, 2-3 forskellige slags af viktoria-, sveske-, opal- og reine claude blommer
1 dl vand
ca. 6 dl sukker
1 brev marmeladepulver

*

Vask blommerne, halver og udsten dem.

Tag 2 spsk sukker fra og tilsæt resten.

Kog marmeladen 5 min. uden låg.
Bland resten af sukkeret med marmladepulver og rør det i marmeladen. Kog den endnu 2 min.

Skum marmeladen og hæld den på rengjorte glas.

Tilbind straks.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pære tarte tatin med lakrids-pæreparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os