Logo

Boller - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv disse lækre og diabetes-venlige boller lavet med blandt andet kærnemælk. Bollerne er lette at lave - perfekt til eftermiddagskaffen eller teen en søndag eftermiddag.


150 g margarine
1/2 l. kærnemælk
50 g gær
10 g salt
900 g hvedemel

*


Gæren opløses i kærnemælken og resten af ingredienserne hældes i.
Dejen må ikke æltes for meget, og skal være ret blød.
Dejen hviler i 10 min. og slåes derefter op til boller.
Hæver i ca. 30 min.
Bages ved ca. 230˚C


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kræmmerhuse med bær og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os