Logo

Brombærmousse - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

600 g brombær
2 tsk sødemiddel
2 cl tør sherry
2 æggehvider
½ dl piskefløde
 
Brombærrene koges med lidt sødemiddel i 5 minutter og afkøles.
Blendes med sherry.
Æggehviderne piskes stive og foldes i den kolde brombærmos.
Fordeles i 4 portionsglas og pyntes med flødeskum.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BananmousseMousse kommer i mange versioner. De fleste kender nok chokolademousse. Her laves moussen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os