Logo

Brombærparfait - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 små æg
1 tsk sødemiddel
3/4 dl piskefløde
evt. vaniljestang
400 g sødet brombærmos
 
Æg og sødemiddel piskes skummende.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Brombærmosen vendes forsigtig i.
Fryses.
Pyntes med henkogte pærer inden servering.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med appelsincreme 2Pandekager med appelsincreme er bedre end Rådhuspandekager og nemme. Sprøde pandekager...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os