Logo

Brombærsyltetøj med cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g brombær
1 dl cognac
500 g sukker – gerne demerara-rørsukker
 
Rens og skyl brombærrene og kom dem i en gryde med cognac.
Bring det langsomt i kog.
Sluk og tag gryden af varmen.
Lad bærrene trække i ca. ½ time.
Kom bærrene i ca. 5 minutter uden låg.
Tilsæt sukkeret, rør forsigtigt, til sukkeret er opløst og skum af.
Hæld syltetøjet på rengjorte glas.
Luk til og opbevar mørkt og køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her