Logo

Brombærsyltetøj med pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg brombær
saft af 1 citron
1/2 dl vand
1/2 kg sukker
3/4 kg pærer
2 tsk konserveringsmiddel
 
Kom brombærrene i en gryde med vand og citronsaft.
Tag det fra varmen når det koger og rør sukkeret i.
Når sukkeret er helt opløst, skal brombærrene tages op.
Skræl pærerne og skær dem i mindre stykker uden kerner, blomst og stilk.
Kom dem i lagen og kog dem ved svag varme 10 min.
Kom brombær og konserveringsmiddel i og bland det forsigtigt.
Hæld syltetøjet på rengjorte skoldede glas og bind til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nødde æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os