Logo

Brombærsyltetøj med rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg brombær
ca 700 g sukker
100 g mandler
2 1/2 dl mørk rom
 
Bærrene koges ved svag varme i ca. 15 min. (der skal ikke tilsættes vand).
Sukker hældes i og der skrues lidt op for varmen.
Når al sukkeret er smeltet tages gryden af varmen og der tilsættes mandler
og rom.
Syltetøjet skal trække i ca. 3 uger. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærtærte overdådigEn overdådig tærte både i udseende og smag. Tærtebund, creme og jordbær kan gøres klar i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os