Logo

Brun knoldsellerigrød Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 knoldselleri

1 pakke bacon

et drys sukker

1 bdt persille

salt og peber

1 citron

 

Knoldsellerien skrælles, snittes i grove stykker, og citronsaften presses henover. Bacon skæres i stykker og brunes i en gryde med et lille drys sukker.

Sellerien kommes ved, dækkes med vand og simrer en god halv times tid.

Mos sellerien ud i kogevandet.

Hæld evt. lidt af vandet fra, smag til med salt og peber og drys persille henover.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommechutney 2En chutney serveres som regel som tilbehør til indiske retter. Her bruges den lækre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os